Di Baranka

Voliene is een KWPN stamboek merrie van 1.70m geboren op 05-04-2002. Haar vader is de volbloed hengst Stravinsky XX en haar moeder is de KWPN merrie Joliene (v. Amethist).

 

Hieronder vindt u informatie over Voliene.

2 juni 2017

Voliene heeft weer een prachtig veulen op de wereld gezet. Met trots stel ik jullie voor aan Mack Rose v. Hornet Rose.

Voliene met haar bijrijder Tamara oktober 2016.

 

 

Mama met haar prachtige kind Kabaya di Baranka geboren op 30 maart 2015.

Voliene de laatste loodjes. Maart 2015.

 Voliene september 2014 heerlijk op het land aan het genieten.

 

 

Voliene is gedekt door de prachtige zwarte hengst Fairytale (zie de twee foto's hieronder). Ze verwacht in maart haar eerste veulen. Spannend!

 

 Tessa heeft Voliene gekocht in 2007 toen ze 5 jaar oud was. Voliene was toen zadelmak maar verder nog helemaal groen. Voliene is een erg sensibele merrie die niet altijd even makkelijk is geweest om te rijden. Met veel geduld en doorzettingsvermogen heeft Tessa toch een goede combinatie te weten vormen met Voliene.

Tessa heeft met Voliene veel tegenslagen gehad. Ondanks alles konden ze in 2013 voor het eerst starten in het Z1 met als resultaat 204 en 214 punten en een eerste plaats. Tessa wilde graag met Voliene het sportpredikaat behalen. Helaas is Voliene op dit moment weer geblesseerd en de verwachtingen zijn dat ze nooit meer op dit niveau terug kan komen in de sport. Dit is voor Tessa een enorme teleurstelling. Tessa en Edwin denken er nu over na om Voliene met pensioen te laten gaan en haar als fokmerrie te gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top