Di Baranka

 

 

 

Paarden in training:

 

Momenteel traint Tessa alleen onze eigen paarden. Heeft u een talentvol sportpaard en wilt u deze laten trainen en uitbrengen door Tessa neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Historie 

 Taletta 9,5 jarige merrie Wobke x Remmelt

 

Taletta is in januari 2016 bij ons in training gekomen om verder doorgereden en verkocht te worden. Tessa heeft haar 2 maanden getraind waarna de eigenaar besloot haar toch te houden. Begin maart 2016 is Taletta weer terug gegaan naar haar eigenaar. 

 

Hanossa 3 jarige merrie van Inshallah de Muze X Gentleman X Nabuur.  

Hanossa staat sinds augustus 2015 bij ons in training om verder door gereden en verkocht te worden. Eind november 2015 is Hanossa netjes aangereden en braaf te rijden verkocht.

 

Britta Cara C 8 jarige merrie van United X Amsterdam

Britta Cara C is half november 2013 bij ons in training gekomen. Britta wordt gebruikt als fokmerrie en was daarom nog maar minimaal gereden. Britta is in 4 maanden tijd gegroeid naar L/M niveau. De eerste keer dat Tessa met Britta een wedstrijd reed was er meteen een mooi resultaat 2 winstpunten en een eerste en tweede plaats. De tweede wedstrijd van Tessa en Britta was het kringkampioenschap hier hebben ze ook goed gepresteerd met als eind resultaat 2 winstpunten en een mooie 4de plaats. Begin april 2014 is Britta weer terug gegaan naar haar eigenaar om daar in mei te gaan bevallen van een geweldig veulen. Wij wachten in spanning af. 

 

Darrila 6 jarige merrie Hornet Rose X Dutchboy

Tessa heeft Darrila op 5 jarige leeftijd zelf zadelmak gemaakt en doorgereden tot L/M niveau. Darrila is in april 2014 verkocht. 

 

 

 

 

 

Top