Di Baranka

februari 2018

Gezinsuitbreiding! Onze prachtige dochter Lauren is geboren. Moeder en dochter maken het goed.

juni 2017

Er is weer een nieuw di baranka wonder geboren. Dit is knappe Mack Rose.

 

 

November 2016

Di Baranka heeft een bijdrage geleverd aan de sinterklaas versiering van een basisschool in de buurt. Er is een leuk bericht geplaatst in de school krant.

 

 

September 2016

De meiden van team Baranka. Wat zijn wij blij met de hulp van deze toppers.

 

 

November 2015

Deze maand zijn er twee paarden naar hun nieuwe eigenaar vertrokken (Hanossa en Special Jarilla). Wij wensen de eigenaren veel plezier en succes met hun nieuwe toppers. 

 

Oktober 2015

Inossa heeft een nieuwe baas ze blijft op dezelfde stal staan.

Juni 2015

Gedeelte van het weiland wordt opgehoogd en opnieuw ingezaaid. Zo kunnen de paarden volgend jaar weer genieten van een prachtige nieuwe weide. 

 

Mei 2015

Sinds dit jaar zijn Stephanie en Double officieel gestart in de klasse B dressuur. Ze doen het super goed samen en ik ben trots op jullie. Op naar de L!

April 2015

De eb en vloed paddock is af nu kunnen we ook heerlijk longeren!

30 maart 2015

Hoera! Voliene di Baranka is bevallen van een prachtig zwart merrie veulen. Ze heeft ons bijna een jaar laten wachten op dit mooie meisje en het was even spannend maar gelukkig is alles goed gegaan.  

31 december 2014 

Wij zijn trotse ouders geworden van onze zoon Jesse Christian den Hollander.

 

 

 

 September 2014

Marit en May-Day deden weer mee aan een onderlinge wedstrijd dit keer L2 dressuur en een parcours springen (60cm). Dressuur een 1ste plek en springen een 2de plek. Super gedaan!

 

Stephanie had met Double haar eerste onderlinge wedstrijd in de klasse B. Ze deden het super van de 30 deelnemers wisten ze een 4de plek te bemachtingen. Ik ben trots op jullie.

 

 

 

 

 Juli 2014

De bouw is van start gegaan! Hou de op de website de pagina "de accommodatie" in de gaten voor alle vorderingen en foto's van de nieuwbouw en het aanleggen van de dressuurpiste.

 Juni 2014

Iedereen mag het weten Edwin en Tessa verwachten eind december hun eerste kindje! Di Baranka neemt nu tijdelijk geen paarden meer in training. Uw paard is in 2015 weer welkom. Wel kunt u nog bij ons terecht voor instructie en wedstrijd begeleiding.

 

Marit en May-Day hebben hun eerste onderlinge wedstrijd samen ze starten in de L1 met een prachtig resultaat. Goed gedaan toppers!

 

April 2014

Britta Cara C is nu M niveau klaar. Ze is begin april terug gegaan naar de eigenaar om daar in mei haar veulen te krijgen. Wij wachten in spanning af.

Darrila is verkocht en gaat bij haar nieuwe baas lekker veel bosritten rijden. Veel plezier met haar.

Voliene hebben we naar hengstenhouderij Van Olst Horses gebracht om daar gedekt te worden door Fairytale. We hopen dat alles goed gaat en dat we haar snel weer mogen ophalen. 

 

 

 

 

 November 2013

Op 16 november hebben we een nieuwe topper in training. Britta Cara C is een 7 jarige merrie van United. Ze is momenteel drachtig van de hengst Everdale. Tessa traint Britta en gaat haar uitbrengen op wedstrijden met als doel het behalen van het sportpredicaat dressuur. Omdat Britta drachtig is zal er een pauze ingelast worden. Binnen kort gaat Tessa haar eerste wedstrijd rijden met Britta in de klasse L1.

 

 

Oktober 2013

Op 6 oktober hadden May-Day en Quincy samen hun eerste wedstrijd bij OWF verhuizen. Ze behaalde daar een super resultaat 2x een 1ste plaats met 2x 198 punten. Wij zijn trots op jullie! Goed gedaan.

 

 

 

September 2013

Op 13 september zijn wij bij het Horse Event geweest. Het was een leuke en leerzame dag.

Leg je oor te luister op Horse Event 2013

Wil jij leren over paarden? De mooiste demonstraties ervaren? Weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van verzorging, training en sport? Praten met deskundigen over voeding, innovaties en nieuwe methodes? Wil jij de bekendste paardenmensen van Europa ontmoeten? Kom dan op 13, 14 en 15 september naar Horse Event 2013, het grootste paardenevenement van Nederland op de terreinen van het Nederlands Hippisch Centrum in Deurne. Leg je oor te luister bij ruim 125 demonstraties per dag, met toppers uit alle disciplines

 www.horse-event.nl

 

Top